شنبه ۱۷ تیر ۱۳۹۱ - ۰۵:۴۴
۰ نفر

همشهری آنلاین - شهره فرجی: برای تهیه این بستنی از کاکائوی شیرین نشده استفاده کنید.

مواد لازم:

شیر: یک پیمانه

خامه: 2 پیمانه

کاکائوی شیرین نشده: یک پیمانه

شکر: یک پیمانه

نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوری

کمی نمک

طرز تهیه:

• خامه را روی حرارت متوسط داغ کرده‌، سپس از روی حرارت بردارید.

• درون کاسه‌ای یک پیمانه شیر، شکر، نشاسته ذرت، نمک و کاکائو را به ظرف خامه داغ شده اضافه کرده و هم بزنید تا شکر و کاکائوی آن کاملا حل شوند.( 10- 5 دقیقه).

• مخلوط را کنار بگذارید تا خنک شود، سپس درب آن را بسته و آن را درون جا یخی یا فریزر قرار دهید.

• پس از یک ساعت آن را بیرون آورده و هم بزنید و مجدد درون فریزر قرار دهید. این کار را چند بار تکرار کنید.

• قبل از سرو باید بستنی را کمی بیرون از فریزر قرار دهید.

در این دستور در واقع به جای ثعلاب سنتی از نشاسته ذرت استفاده شده است. در این جا می‌توان از هم زن برقی یا گوشتکوب برقی برای هم زدن بستنی استفاده کرد. ثعلاب و یا نشاسته باعث قوام آمدن و کش آمدن بستنی میشود و از یخمکی شدن بستنی پیشگیری می‌کند.

بستنی شکلاتی

http://cafefernando.com

کد خبر 176423
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز